ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010
ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ ΜΕ ΟΥΖΟ
ΝΤΙΠ ΦΕΤΑΣ ΜΕ ΟΥΖΟ
Υλικά
400 γρ φέτα σκληρή
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ούζο
τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε την φέτα μέσα σε παγωμένο νερό για μία ώρα στο ψυγείο .Μετά την στραγγίζετε και την τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Στην συνέχεια την τρίβετε στο μπλέντερ. Χτυπάτε καλά για μερικά λεπτά προσθέτοντας το λάδι λίγο-λίγο. Προσθέτετε το ούζο και το πιπέρι. Συνεχίζετε το κτύπημα. Βάζετε το μίγμα σε ένα μπολ. Το αφήνετε στο ψυγείο για δύο ώρες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου