ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 25 Ιουλίου 2010
ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ
Μπεκρή μεζές
Υλικά
8 καλαμάκια χοιρινό
1 κουτί κομμένα ντοματάκια
3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο κόκκινο ημίγλυκο κρασί
1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο
αλατι
μαύρο πιπέρι
κόκκινο πιπέρι καυτερό
5-6 κόκκους πιπέρι
ρίγανη
μπαχάρι
Εκτέλεση
Σωτάρετε το κρέας έως ότου ροδίσει. Προσθέτετε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και λιωμένες τις σκελίδες του σκόρδου. Αλατοπιπερωνετε και προσθέτετε την ριγανη. Κατεβάζετε την φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια και ρίχνετε το κρασί καθώς και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Προς το τέλος βάζετε και το βούτυρο. Αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περιπου μισή ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου