ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ

Υλικό

½ κιλό γιαούρτι
250 γρ τυρί μασκαρπόνε
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
4 φύλλα ζελατίνας

Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί και ρίχνετε το γιαούρτι και την ζάχαρη , τα ανακατεύετε καλά και βάζετε το μίγμα σ ένα μπολ,
Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα μέχρι να ζεσταθεί. Μαλακώνετε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό και τα ρίχνετε στην ζεστή κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύετε αφήνετε να κρυώσει και μετά ρίχνετε το μίγμα λίγο -λίγο στο άλλο μπολ και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Αδειάζετε την κρέμα σε ατομικά μπολ και τα αφήνετε στο ψυγείο για λίγες ώρες . Το περιχύνετε με γλυκό βύσσινο και το σερβίρετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου