ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

ΣΥΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΙΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΣΤΡΩΜΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ
Σε ό, τι θα μπορούσε να αποκληθεί δημιουργική κουζίνα, μπορούμε να μιλήσουμε για ένα σημαντικό ρόλο στην επιτυχία ενός πιάτου, το οποίο είναι να εξυπηρετήσει και την παρουσίαση των πιάτων, είναι συνήθως αντιληπτή ως «διακόσμηση» του πιάτα στο σύνολό της. Εδώ είναι ένας πρακτικός οδηγός για να ξεκινήσετε σε αυτή την ενδιαφέρουσα τέχνη.
,.
Η διακόσμηση τείνει να είναι απλή και κομψή του δυνατού, αποφεύγοντας baroquisms. Βασικά, ας συνεχίσουμε τη διαίσθησή μας και του καλού γούστου, αλλά υπάρχουν αρκετοί από τους κανόνες που μπορούν να μας καθοδηγήσουν.
Πρώτον, αν έχετε αρκετά πιάτα, η επιλογή του πιάτου είναι σημαντική. Συνήθως αυτό είναι ένα πιάτο καλύτερο είναι ουδέτερη, με παστέλ χρώματα, ή ακόμα και άσπρο, και αν δεν είναι πολύ καλύτερη σύνταξη. Η πιο διακοσμημένα με κλασικά πιάτα είναι μια άλλη επιλογή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι απλά, ουδέτερο ντεκόρ, και αν είναι δυνατόν μόνο στις άκρες.
Η νέα μόδα που τείνουν σε μικρές ποσότητες, κυρίως ως προς τη μοριακή κουζίνα, πιο πειραματικό. Ωστόσο, είναι η ίδια εάν θα εξυπηρετεί ένα πιάτο ζυμαρικά ή ένα παραδοσιακό στιφάδο, τα ποσά σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να είναι υψηλότερο.
Μπορούμε να υιοθετούν διαφορετικές μορφές και βασική του σύνθεση:
Συμμετρική σύνθεση. Παραπέμποντας στις διμερείς και ανάλογη ισορροπία ανάμεσα στις δύο πλευρές της πλάκας, με μια ισορροπία μεταξύ του βάρους των διαφόρων συστατικών. Υπάρχει η ίδια βαρύτητα και στις δύο πλευρές του πιάτου, όπως τα φτερά πεταλούδας. Μεταφέρω την αίσθηση της τάξης και της αρμονίας από την ίδια τη φύση.
Ασύμμετρη σύνθεση. Χωρίστε την ένταξη σε δύο ασύμμετρα τμήματα, το ένα με περισσότερο βάρος από το άλλο. Μεταδοθεί ένα μεγαλύτερο δυναμισμό και ένταση, ήτοι η μεγαλύτερη ζωτικότητα
Ρυθμική σύνθεση. Επαναλάβετε με εναλλασσόμενο κύρια στοιχεία της άλλες μικρότερης σημασίας. Δημιουργήστε μια δυναμική και διεγερτική δράση, η οποία αιχμαλωτίζει την προσοχή
Σύνθεση πλάγια. Εγκάρσια και περιστρέφονται γύρω από τον θεατή-τραπεζαρία, η οποία δημιουργεί ένα τρισδιάστατο βάθος, και το οποίο μεταδίδει ιδιαίτερα δυναμική.
Συμμετοχή σε κλίμακα. Στοιχεία που επαναλαμβάνονται με διαφορετικά μεγέθη ανάλογα.
Σύνθεση πλατεία τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Καθιέρωση σύνθεση βασισμένη στο τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα συμμετρικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου