ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΡΑΣΑΤΗ


ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΡΑΣΑΤΗ

Υλικά

1 μεγάλη τσιπούρα
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
2 μέτρια κρεμμύδια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
5 μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι κρασί λευκό ξηρό

Εκτέλεση

Σωτάρετε στο βούτυρο και τα κρεμμύδια τα ξερά και τα φρέσκα . Προσθέτετε τα καρότα, το σέλινο και τα σκόρδα ,και συνεχίζετε το σωτάρισμα για 4-5 λεπτά. Σβήνετε με κρασί . Το βράζετε σε δυνατή φωτιά , προσθέτετε τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο.
Τοποθετείτε την τσιπούρα σε ένα μεγάλο ταψί και την περιχύνετε με το μίγμα . Την σκεπάζετε με αλουμινάχαρτο και την ψήνετε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου