ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

ΓΡΑΝΙΤΑ ΠΕΠΟΝΙ


ΓΡΑΝΙΤΑ ΠΕΠΟΝΙ


Yλικά:

1 κιλό πεπόνι

1½ φλιτζάνι ζάχαρη

1/2 λίτρο νερό

1/2 λίτρο γάλα

Εκτέλεση

Xτυπάτε στο μπλέντερ το πεπόνι με το γάλα και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτετε το νερό και ανακατεύετε.

Βάζετε τη γρανίτα σε ένα τάπερ και αφήνετε στην κατάψυξη να παγώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου