ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ
Υλικά
500 γρ. φασόλια γίγαντες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένo
1κονσέρβα 400 γρ.τοματάκια κονκασέ
1 κούπα ελιές μαύρες ή πράσινες, ψιλοκομμένες, χωρίς κουκούτσι
1/2 κούπα κάπαρη
Αλάτι, &πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάστε τους γίγαντες τουλάχιστον για 8 ώρες σε ζεστό νερό με 1 κουτ. σούπας αλάτι. Ξεπλύνετε καλά και βάλτε τους να βράσουν. Ξαφρίστε, αλλάξτε το νερό και προσθέστε 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, τη ντομάτα και το κρεμμυδάκι. Αφήστε τα όλα να βράσουν για μία ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν. Προς το τέλος του βρασίματος προσθέστε τις ελιές και την κάππαρη και αφήστε να βράσουν για λίγα λεπτά. ακόμη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου