ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

ΓΑΒΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


ΓΑΒΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά

1 κιλό γάβρος
4 κρεμμύδια
1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
1 ποτήρι του νερού κρασί
3 λεμόνια
1 κεφάλι σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
3 λεμόνια
1 κουτ σούπας σκόνη μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε καλά τον γάβρο . Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο
Στρώνετε σε ένα ταψί τα κρεμμύδια και το σκόρδο, τοποθετείτε τον γάβρο και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι . Ρίχνετε το λάδι το κρασί και τον μαϊντανό τοποθετείτε και μικρές φέτες από το ένα λεμόνι . Ψήνετε σε μεγάλη θερμοκρασία φούρνου για μία περίπου ώρα.
Χτυπάτε την μουστάρδα με το χυμό δύο λεμονιών Περιχύετε τον γάβρο με την σάλτσα αυτή όταν τον βγάλετε από τον φούρνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου