ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 27 Μαρτίου 2011
ΚΑΒΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
360 γρ καβούρι σε κονσέρβα
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (εγώ έβαλα 1 κουταλάκι ξερή)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
αλατοπίπερο
Σάλτσα σόγιας ή γλυκειά σάλτσα τσίλι για το σερβίρισμα
λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενώνουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε σε κεφτεδάκια 2,5 εκ περίπου. Τηγανίζουμε γυρίζοντας αρκετές φορές για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές στραγγίζουμε σε χαρτοπετσέτες και σερβίρουμε με τις σάλτσες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου