ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 27 Μαρτίου 2011
ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ
ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΜΑΙΡΗ ΛΑΓΑΝΑ
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη μελιτζάνα
1/2 φλυτζάνι λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλάκια του γλυκού ξύδι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣ
Τρυπήστε την μελιτζάνα με ένα πιρούνι
Ψήστε την στο φούρνο για 40 λεπτά (200 C)
Μόλις ψηθεί, ξεφλουδίστε την
Λιώστε την με ένα πηρούνι
Προσθέστε σιγά σιγά και εναλλάξ το λάδι με το ξύδι
Προσθέστε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι
Γαρνίρετε με μαϊντανό και ελιές
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου