ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

ΓΛΥΚΟ ΜΕΡΕΝΤΑ



Υλικά:

1 κουτί
ζαχαρούχο γάλα,
1 κούπα τριμμένο φουντούκι,
4 κ.σ. κακάο,
2 κ.σ. άχνη,
100 γρ. κουβερτούρα,
150γρ βιτάμ

Οδηγίες:


1. Λιώνουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
2. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, την άχνη, το κακάο και το τριμμένο φουντούκι.
Ανακατεύουμε καλά.
3. Μόλις κρυώσει το τοποθετούμε σε ένα μπολ και στο ψυγείο.
Όταν πήξει είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου