ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Υλικά:
* 1/2 κιλό πατάτες βρασμένες
* 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα
* 1/3 φλιτζανιού του τσαγιού ξύδι καλό
* 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
* 6 σκελίδες σκόρδο
* Αλάτι
Εκτέλεση Συνταγής:
Κοπανάμε καλά το σκόρδο σε ξύλινο γουδί, μαζί με το αλάτι.
Προσθέτουμε την καρυδόψιχα και – συνεχίζοντας πάντα το κοπάνισμα -τις πατάτες (μία – μία).
Αρχίζουμε να ρίχνουμε κουταλιά – κουταλιά το λάδι και το ξύδι εναλλάξ, εξακολουθώντας το κοπάνισμα, ώσπου να γίνουν όλα μια σφικτή και λεία κρέμα.
Την σερβίρουμε σε οβάλ πιατέλα, γαρνίροντας την γύρω γύρω με μπαλάκια από γούλια παντζαριών, μισά καρύδια και ελιές Καλαμών.
Στολίζουμε την επιφάνεια της με τριμμένο καρύδι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου