ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 1 Αυγούστου 2010
ΡΟΦΟΣ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ
ΡΟΦΟΣ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ
Υλικά
1 ροφός ενός κιλού κομμένος σε φέτες
2 φινόκια κομμένα σε κύβους
2 σελινόριζες κομμένες σε κύβους
1 φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε ροδέλες
100 γρ. λευκό ξηρό κρασί
2 αυγά
χυμός δύο λεμονιών
ελαιόλαδο,
λίγο άνηθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρετε για 1-2 ώρες , με κρασί και ελαιόλαδο,σωτάρετε όλα τα λαχανικά, και τα σβήνετε με το κρασί Τοποθετείτε τον ροφό αφού τον έχετε αλατίσει και τον αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Αυγοκόβετε με τα αυγά και το λεμόνι και το περιχύνετε μόρεις είναι έτοιμο . Το ψάρι σερβίρεται με άνηθο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου