ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010
ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΥΚΑ
7 ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΥΚΑ
Υλικά
20 σύκα
1 φλιτζάνι ψύχα φιστίκια Αιγίνης
2 κουταλιές της σούπας χτυπημένο ασπράδι αβγού
3 κουτ της σούπας ζάχαρη άχνη
3 κουτ της σούπας λικέρ
1 φλιτζάνι κακάο
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια την ζάχαρη και το λικέρ και τοποθετείτε το μίγμα μερικές ώρες στο ψυγείο. Χαράζετε το σύκο και τοποθετείτε μέσα το μίγμα. Βουτάτε κάθε σύκο στο κακάο και ξαναβάζετε τα σύκα στο ψυγείο . Μία ώρα πριν τα σερβίρετε τα βγάζετε από το ψυγείο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου