ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010
ΣΟΡΜΠΕ ΠΕΠΟΝΙΟΥ
ΣΟΡΜΠΕ ΠΕΠΟΝΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
500 gr. ώριμη σάρκα πεπονιού
1/2 φλυτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
150 gr. ζάχαρη
150 ml. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Πολτοποιούμε το πεπόνι .Προσθέτουμε στο πεπόνι το γάλα, και το σιρόπι
Ανακατεύουμε καλά και το μεταφέρουμε σε μεταλλικό μπώλ.:
Το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
Την επόμενη μέρα βάζουμε το σορμπέ στο μπλέντερ για 2-3 λεπτά και κατόπιν το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου