ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 8 Αυγούστου 2010
ΓΑΛΑΙΟΣ
ΓΑΛΑΙΟΣ
Υλικά
1,5 κιλό γαλέο
750 γρ κρεμμύδια
2 Φλιτζάνια του τσαγιού λάδι
4 ντομάτες κόκκινες
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τον γαλέο τον κόβετε σε φέτες τον πλένετε και τον βάζετε στο τρυπητό να στραγγίσει
Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα και τα βράζετε με ένα ποτήρι νερό, μέχρι να το πιούν όλο χωρίς να κοκκινίσουν. Τοποθετείτε τις φέτες του ψαριού , τις πασπαλίζετε με πιπέρι ρίχνετε το υπόλοιπο λάδι και μισό ποτήρι νερό και αφήνετε το ψάρι να σιγοβράσει για μισή ώρα
Όταν μείνει μόνο με το λάδι του , καθαρίζετε τις ντομάτες , από τις φλούδες και τους σπόρους, τις ψιλοκόβετε και τις προσθέτετε, Αφήνετε λίγο ακόμη να βράσει με την ντομάτα και σβήνετε την φωτιά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου