ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ-ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ- ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Υλικά

200 γρ ζαμπόν κομμένο σε κύβους .
6 μικρά κρεμμυδάκια
1 ποτηράκι χυμός λεμονιού
600 γρ μανιτάρια
4 μεγάλα αβοκάντο
2 κουταλιές της σούπας κόκκοι κόλιανδρου
6 κουταλιές της σούπας ξίδι
Λίγο αλάτι
Μισό κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
Μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια
Καθαρίζετε τα μανιτάρια και τα τους ρίχνετε χυμό λεμονιού, για να μην μαυρίσουν,
Κόβετε στην μέση τα αβοκάντο και αφαιρείτε τα κουκούτσια
Λιώνετε τους κόκκους του κόλιανδρου
Χτυπάτε το ξύδι με το αλάτι την ζάχαρη προσθέτετε λίγο λίγο το λάδι . Σε μία πιατέλα τοποθετείτε τα μανιτάρια το ζαμπόν τα κρεμμυδάκια περιχύνετε με την σάλτσα ρίχνετε πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου