ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
ΥΛΙΚΑ
Παγωμένη τούρτα με φρούτα
• 3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
• 1 φακελάκι ζελέ ανανά
• 4-5 κομμάτια ανανά
• 150 γρ. ζάχαρη
• Παντεσπάνι
• 200 γρ. φράουλες
• 1 φακελάκι ζελέ φράουλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε λίγο νερό και διαλύετε μέσα το ζελέ ανανά. Το ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με τα δύο κεσεδάκια γιαούρτι, τη ζάχαρη και τα κομμάτια ανανά και χτυπάτε. Αδειάζετε σε φόρμα (περίπου στα 2/3 της φόρμας) και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Σε μπλέντερ ανακατεύετε το γιαούρτι με τις φράουλες και το ζελέ φράουλα (διαλυμένο σε λίγο ζεστό νερό). Μόλις πήξει το ζελέ ανανά, στρώνετε στην επιφάνειά του κομμάτια παντεσπάνι και περιχύνετε με το μίγμα της φράουλας. Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει και, πριν το σερβίρετε, αναποδογυρίζετε τη φόρμα πάνω σε μια πιατέλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου