ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ


ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Παγωμένη τούρτα με φρούτα
• 3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
• 1 φακελάκι ζελέ ανανά
• 4-5 κομμάτια ανανά
• 150 γρ. ζάχαρη
• Παντεσπάνι
• 200 γρ. φράουλες
• 1 φακελάκι ζελέ φράουλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε λίγο νερό και διαλύετε μέσα το ζελέ ανανά. Το ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με τα δύο κεσεδάκια γιαούρτι, τη ζάχαρη και τα κομμάτια ανανά και χτυπάτε. Αδειάζετε σε φόρμα (περίπου στα 2/3 της φόρμας) και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει. Σε μπλέντερ ανακατεύετε το γιαούρτι με τις φράουλες και το ζελέ φράουλα (διαλυμένο σε λίγο ζεστό νερό). Μόλις πήξει το ζελέ ανανά, στρώνετε στην επιφάνειά του κομμάτια παντεσπάνι και περιχύνετε με το μίγμα της φράουλας. Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει και, πριν το σερβίρετε, αναποδογυρίζετε τη φόρμα πάνω σε μια πιατέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου