ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 1 Αυγούστου 2010
ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ
Υλικά
1 ποτήρι κρασί λευκό,
1 ποτήρι σπορέλαιο
φαρινα,
2 σακουλακια σουσάμι και μαυροκούκι καβουρδισμένα
αλάτι
1/2 κοφτό πολύ κουταλακι σόδα
1 αυγό για άλειμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε απαλά χωρίς να ζυμώσετε.
Πλάθετε στο σχήμα που θέλετε, αλείφετε με το αυγό διαλυμένο σε λίγο νερό και πασπαλίζετε με χοντρό αλάτι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου