ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
ΑΡΝΑΚΙ ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
ΑΡΝΑΚΙ ΡΟΛΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
Υλικά
1 κιλό αρνίσιο μπούτι χωρίς κόκαλο
μισό φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
2 κουταλιές της σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε το αρνάκι και από τις δύο πλευρές. Το πασπαλίζετε με δύο κουταλιές από το κρασί και το δένετε ρολό. Το αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα,
Τοποθετείτε το αρνάκι σε ένα ταψί και το περιχύνετε με λάδι και με το υπόλοιπο κρασί. Ρίχνετε δύο ποτήρια νερό το πασπαλίζετε με κόλιανδρο και με δενδρολίβανο και το αφήνετε να ψηθεί στους 180 για μία ώρα και δέκα λεπτά. Κατά διαστήματα γυρίζετε το κρέας από την άλλη πλευρά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου