ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΣΗΖΚΕΙΚ






ΤΣΗΖΚeΙΚ


και 1/2 πακέτο θρυμματισμένα μπισκότα digestive*,
1 κουτ.σούπας κανελογαρύφαλα,
1/2 φλυτζ. μαργαρίνη λιωμένη,
300 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα,
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο,
200 γραμ. κρέμα γάλακτος,
1 φλυτζ. του καφέ χυμό λεμονιού,
1 φλυτζ. μαρμελάδα ή βατόμουρα ή βύσσινο,
κομματάκια φρούτων.
Εκτέλεση:
Αναμειγνύετε τα μπισκότα με την κανέλα και τη μαργαρίνη και απλώνετε το μείγμα στη βάση μιας φόρμας. Το πιέζετε καλά με ένα κουτάλι. Αναμειγνύετε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα και το λεμόνι και το χτυπάτε, μέχρι να γίνει αφράτο. Χτυπάτε χωριστά την κρέμα γάλακτος, να πήξει και αναμειγνύετεανακατεύοντας ελαφρά τα δύο μέρη. Ρίχνετε το μείγμα τυριού στη βάση της φόρμας πάνω από τα μπισκότα και βάζετε το τσηζκέικ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Όταν πήξει, απλώνετε στην επιφάνεια μαρμελάδα και γαρνίρετε με κομματάκια φρούτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου