ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ


ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ


Υλικά
8 φέτες γαλοπούλας φιλέτο
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες γραβιέρας
2 αβγά
1 φλυτζάνι τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι αλεύρι
ελαιόλαδο
πιπέρι λευκό
αλάτι .


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πασπαλίζετε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι . Χτυπάτε τα αβγά στο μπλένερ μαζί με δύο κουταλιές νερό . Βουτάτε ένα –ένα τα φιλέτα πρώτα στο αλεύρι μετά στα αβγά και κατόπιν στην φρυγανιά Τα σωτάρετε με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι . τα τοποθετείτε σε πυρέξ σε κάθε φιλέτο βάζετε πάνω από μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα γραβιέρα . ψήνετε στο γκριλ του φούρνου για 10 λεπτά περίπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου