ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010
ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο πτι μπερ
1/2 πακέτο βούτυρο φυτικό
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
1 ζαχαρούχο γαλα
Χυμό λεμονιού
Λιώνουμε το βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι. τρίβουμε τα πτι μπερ κρατώντας 2 μπισκότα άτριφτα. Τα προσθέτουμε στο τηγάνι και τα σωταρουμε καλά.
Σε μια φόρμά αδειάζουμε το μείγμα και το πιέζουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο (σαν παντεσπάνι). βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο.
Σε μεγάλο μπωλ αδειάζουμε τα γιαούρτια, το γάλα και το χυμό λεμονιού (ανάλογα ποσό ξινό το θέλουμε). Τα χτυπάμε με το μίξερ καλά, να αφρατεψουν. τα προσθέτουμε στη φόρμα πάνω από το μείγμα μπισκότου και τρίβουμε με τα χέρια μας τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει, για γαρνίρισμα.
Το αφήνουμε τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου