ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
Yλικά
1 κιλό γαρίδες
2 τομάτες πολτοποιημένες 1 κουτ .σούπας. πελτέ
1 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 ποτηράκι κρασί
4 κουτ .σούπας. λάδι
αλάτι, πιπέρι
μισή καυτερή πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
50 γρ. φέτα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνετε τον πελτέ και τις τομάτες και ανακατεύετε. Προσθέτετε και λίγο νερό. Βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φέτα και τις γαρίδες και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά. Μετά από 15 λεπτά βάζετε τη φέτα και ανακατεύουμε. Προσθέτετε τις γαρίδες και αφήνετε για 5 λεπτά μόνον να βράσουν. Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
afto to photo einai apo ton Kalofagas.ca
ΑπάντησηΔιαγραφή