ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010
ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ Β (ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ)
ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ Β (άλλος τρόπος)
Υλικά:
για την κρέμα
8 κούπες γάλα
1.5 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νισεστέ η ριζάλευρο
1/4 κούπας ανθονερο
για τον καμένο πάτο
2 κουταλιές ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις 7 κούπες γάλα μαζί με τη ζάχαρη (χαμηλή φωτιά) Διαλύουμε το ριζάλευρο μέσα στην μια κούπα κρύο γάλα. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε και το ανθόνερο και αφήνουμε την κρέμα να δέσει.
- Κάψιμο: Σε ενα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι καίμε τις 2 κουταλιές ζάχαρη και ρίχνουμε άλλες δυο μεγάλες κουταλιές από την κρέμα για να καεί. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο η κρέμα του τηγανιού και μέσα εκεί ρίχνουμε την υπόλοιπη από την κατσαρόλα μέχρι πάνω πάνω στο τηγάνι. Αφού κρυώσει το γλυκό καλά το χωρίζουμε σε κομμάτια και το βγάζουμε από το τηγάνι, αναποδογυρίζοντας το (ώστε το "καμμένο" να είναι αυτό που φαίνεται)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου