ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ
Υλικά
6 χοιρινές μπριζόλες
3 σκελίδες σκόρδο
3 φύλλα φασκομηλιάς
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
5 κουταλιές λάδι
2/3 φλιτζάνι λευκό κρασί
2 λεμόνια
3 κλωνιά μαϊντανό
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζετε τις μπριζόλες σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα με το σκόρδο ψιλοκομμένο, το φασκόμηλο, ρίγανη, αλατοπίπερο και 1,5 φλιτζάνι νερό.
Σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν το νερό.Προσθέτετε το λάδι και τις ροδίζετε και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνετε το κρασί και αφού εξατμισθεί τον χυμό των λεμονιών.
Τις πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τις σερβίρετε
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου