ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ




Υλικά
2 γάλατα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 μικρή merenda
1 βανίλια
5-6 γεμιστά μπισκότα

Εκτέλεση
1. Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
2. Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
3. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
4. Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
5. Σπάμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
6. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο "κάθεται" στο πάτο του μπολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου