ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ

ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΦΑΓΗΤΟ

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ




500 gr σπανάκι
500 gr σπαγγέτι
1 κρεμμύδι ξερό
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι άνηθο
κούπας ελαιόλαδο
2 πακέτα φρέσκο τυρί κρέμα Philadelphia Light 200gr
αλάτι & πιπέρι
τυρί τριμμένο

εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο. Αφήνουμε για 4-5 λεπτά να πιει τα υγρά του. Προσθέτουμε τον άνηθο και χτυπάμε το μίγμα στο μίξερ να γίνει κρέμα, το ανακατεύουμε με το Philadelphia και αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε σε βαθύ τηγάνι.

Εν τω μεταξύ έχουμε βράσει και σουρώσουμε τα μακαρόνια. Ζεσταίνουμε λίγο την κρέμα σπανάκι-Philadelphia και ρίχνουμε μέσα το σπαγγέτι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει η σάλτσα παντού. Σερβίρουμε σε ζεστά πιάτα και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί της αρέσκειας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου