ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 17 Ιουλίου 2011
ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
300 γρ. σπανάκι
2 καρότα τριμμένα
1 μικρό αγγουράκι ψιλοκομμένο
1 κούπα βρασμένα ρεβύθια
2 κ.τ.σ. σταφίδες μαύρες
Για την σάλτσα
4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.τ.σ. λεμόνι
1 κ.τ.σ. ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
10 σταγόνες ταμπάσκο
Οδηγίες συνταγής
Πλένουμε καλά το σπανάκι και αφαιρούμε τα σκληρά μέρη. Στρώνουμε τα φύλλα σε μια πιατέλα και τοποθετούμε τα καρότα, το αγγουράκι, τα ρεβύθια και τις σταφίδες. Σ' ένα ποτήρι χτυπάμε τα υλικά για την σάλτσα ώστε να ομογενοποιηθούν και περιχύνουμε την σαλάτα πριν σερβίρουμε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου