ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΑΒΟΡΕ
250 gr. χοιρινό (κόντρα ξεκοκαλισμένη) σε λεπτές φέτες
Αλεύρι για πανάρισμα του χοίρινου
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού Δεντρολίβανο αφυδατωμένο
1 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ξύδι Βαλσάμικο
½ κούπα ζωμός από κοτόπουλο
½ κούπα Βοδινός ζωμός συμπυκνωμένος (Ντεμι-γκλας)
Αλάτι , Πιπέρι
1 φούντα φρέσκο δεντρολίβανο για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Πανάρουμε το χοιρινό αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει και το τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το αφυδατωμένο δεντρολίβανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για ένα λεπτό.
Σβήνουμε με το Βαλσάμικο και στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό του κοτόπουλο και την Ντεμι-γκλας.
Όταν η σάλτσα δέσει το σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και το γαρνίρουμε με το φρέσκο δεντρολίβανο.
(Η συνταγή είναι του Πανγιώτη Παπανικολάου)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου