ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011
ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ
γιαούρτια 2%
2 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι βούτυρο
5 αυγά
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 σφηνάκι λικέρ ή κονιάκ
ΣΙΡΟΠΙ
1 1/2 ποτήρι νερό
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε για τρία λεπτά όλα τα υλικά για τη γιαουρτόπιτα και τη βάζουμε σ ένα τετράγωνο ταψί ή πυρέξ που έχουμε βουτυρώσει καλά.
Την ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για πέντε λεπτά και περιχύνουμε το γλυκό όταν το βγάλουμε από το φούρνο.
πηγη cook therapy.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου