ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Τρίτη 2 Αυγούστου 2011
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Ύλικά
500 γρ. Ντοματάκια τσέρυ ή 4 μέτριες κόκκινες ντομάτες
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι (που φουσκώνει)
1 μέτριο κρεμμύδι
μερικά φύλλα μαϊντανό
λίγο δυόσμο
αλάτι, πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε κομματάκια. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, ρίχνοντας και ανάλογο αλεύρι, ώστε να γίνουν ένα κανονικό μίγμα. Αφήνουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και βάζουμε από το μίγμα κουταλιά-κουταλιά. Αφού ροδίσουν και από τις δύο μεριές, είναι έτοιμοι. Τους σερβίρουμε σε μια πιατέλα
Διαβάστε Περισσότερα: http://www.asxetos.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου