ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ
Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ
ΥΛΙΚΆ
6 αγκινάρες φρέσκιες καθαρισμένες ή κατεψυγμένες
150 γραμμαρια κρεμε γάλακτος
30 γρ βούτυρο
1.2 φλιτζάνι κρασι λευκό
1 μικρό κρεμμύδι
1 και 1.2 Λεμόνι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπερι
Εκτέλεση
Βράζετε τις αγκινάρες για 5-6 λεπτά σε 750 γραμμάρια νερό στο οποίο έχετε προσθέσει λεμονι . Τις στραγγίζετε και κρατάτε το ζουμί τους. Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο και σωταρετε το κρεμμύδι και τις αγγινάρεε. Σβηνετε με κρασί . Περιχυνετε με το ζουμί τους και βράζετε για 25 λεπτά. Ρίχνετε την κρεμα γαλακτος και συνεχίζετε για άλλα 15 λεπτά το μαγειρεμα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου